Evenimente Business & Corporate

Eleganță desăvârșită pentru evenimente memorabile

Bucură-te de o experiență corporativă de neuitat la Buonavista, locul perfect pentru organizarea evenimentelor business în Sibiu. Cu trei locații distincte, acoperind peste 4000 mp de săli complet echipate, spații verzi încântătoare, zone lounge relaxante, terase acoperite, un ponton și o piscină încălzită, spații de joacă și terenuri de sport, Buonavista oferă un cadru rafinat și versatil pentru a găzdui diverse evenimente business și corporate, asigurându-se că fiecare moment devine o ocazie de succes.

La Piscină

La Ponton

La Salon

Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

Sală de evenimente business Sibiu - pentru evenimente impecabile

Versailles se distinge prin independența logistică a fiecărei locații, oferind un serviciu personalizat pentru fiecare eveniment corporate. Fiecare dintre cele trei spații are propria echipă dedicată, bucătărie separată pentru meniuri personalizate, parcare generoasă, toalete moderne, terase și facilități de live cooking separate. Organizează conferințe de succes, seminarii productive, team-building-uri dinamice sau recepții corporate la Buonavista. Indiferent de tipul de eveniment business pe care îl ai în plan, Versailles oferă un mediu elegant și funcțional, asigurându-se că fiecare detaliu contribuie la succesul evenimentului tău.
Bucură-te de un parteneriat dedicat și de servicii de calitate la Versailles by Buonavista, locul în care business-ul se întâlnește cu eleganța.
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele