Festivaluri

Experiențe unice sub cerul liber

Bucură-te de momente de neuitat în mijlocul naturii la Buonavista, centrul dinamic din Sibiu dedicat organizării de festivaluri și evenimente în aer liber. Cu o capacitate impresionantă de până la 1500 de participanți, Versailles este locul ideal pentru organizarea festivalurilor tale. Fie că este vorba despre festivaluri muzicale, culturale sau gastronomice, spațiile noastre versatil echipate sunt pregătite să găzduiască evenimente de orice dimensiune și natură.

Spații distincte

Versailles dispune de trei locații distincte, fiecare cu caracteristicile sale unice. Echipate cu facilități de ultimă generație, aceste spații oferă o platformă perfectă pentru organizarea diverselor activități specifice festivalurilor.

Spații verzi și lounge-uri relaxante

Înconjurate de spații verzi încântătoare, festivalurile tale vor beneficia de un cadru natural și relaxant. Zonele lounge acoperite permit invitaților să se bucure de momente de relaxare, oferind în același timp un loc de refugiu în caz de vreme capricioasă.

Distracție și divertisment

Versailles oferă spații de joacă pentru cei mici, terenuri de sport pentru entuziaștii activităților în aer liber și un ponton cu piscină pentru momente de răcorire și distracție. Toate acestea contribuie la atmosfera vibrantă a evenimentelor tale.

Echipă profesionistă

Echipa noastră dedicată și experimentată este pregătită să-ți ofere suportul necesar în planificarea și implementarea festivalului tău. De la logistică la gestionarea detaliilor tehnice, ne asigurăm că evenimentul tău va fi un succes de neuitat.
Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

Contactează-ne pentru a începe planificarea festivalului

Dacă visezi la un festival de excepție, Versailles @ Buonavista este locul ideal pentru a-ți transforma viziunea în realitate. Contactează-ne astăzi pentru a începe planificarea festivalului tău la una dintre cele mai impresionante locații din regiune. Cu Buonavista, fiecare festival devine o poveste memorabilă!

Descoperă libertatea și versatilitatea evenimentelor în aer liber la Versailles, unde fiecare detaliu contează și fiecare ocazie devine unică.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele