Buonavista Catering & Banqueting

Buonavista Banqueting are bucuria și onoarea de a lucra pentru dumneavoastră, realizând aranjamente florale pentru diferite ocazii.

Fiecare creație florală este complet adaptată cerințelor clienților noștri. În ce privește aranjamentele florale, ne mândrim cu modul în care pregătim buchetele, aranjamentele florale, lumânările, coșurile și toate produsele pe care le oferim și le livrăm. Experiența noastră în domeniul floral asigură satisfacția clienților noștri.

Nunta este un eveniment important în viața fiecăruia. Florile exprimă romantism, iar aranjamentele florale pentru nuntă sunt elemente indispensabile unor asemenea zile speciale.

Oferim aranjamente florale pentru ocazii speciale: nunți, aniversări, botez, crăciun, 1-8 martie, paște cât și pentru evenimente business.

Suntem specialiști și în realizarea de aranjamente florale pentru nunți! Acest lucru înseamnă că ne ocupăm cu buchete de mireasă și buchete de flori pentru nuntă.

Aranjamentele florale pentru nuntă, lumânările de nuntă, sau pentru alt eveniment trebuie coordonate vizual cu stilul general al nunții. Nu trebuie omis nici tipul de lumânări de nuntă, designul și culorile evenimentului. Florile și aranjamentele florale nu sunt doar frumoase estetic, ele evocă și sentimentele și emoțiile fiecărei persoane în parte.

 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele