Nuntã Sibiu

Eleganță desăvârșită pentru evenimente memorabile

Bucurați-vă de momente de neuitat pline de rafinament și profesionalism cu Buonavista Banqueting, locul unde fiecare eveniment devine o experiență extraordinară. Cu o sală de nunti impunătoare, având o capacitate generoasă de 500-2000+ persoane, suntem dedicați organizării evenimentelor de vis, aducând un strop de farmec și eleganță fiecărui moment special.

Versailles este sinonim cu perfecțiunea în organizarea evenimentelor, aducând în prim-plan rafinamentul și atenția la detalii. Situat la doar un kilometru de Muzeul Civilizației Populare Astra, Versailles este mai mult decât o sală de nunti – este un centru dedicat organizării evenimentelor, fie ele nunti și botezuri, evenimente private, conferințe sau evenimente corporate.

Cu o infrastructură impecabilă, Buonavista se impune ca locația ideală pentru evenimentele dumneavoastră speciale, și asta din mai multe motive.

Sală de nunți spațioasă: Ansamblul Versailles, cu o suprafață de peste 20.000 mp, emană eleganță și rafinament, oferind trei locații distincte pentru evenimente. Sala de 2000+ persoane impresionează prin grandiozitatea sa, fiind perfectă pentru nunți de poveste. Celelalte două locații, cu capacități de 180-190 și respectiv maxim 50 de persoane, asigură intimitatea necesară pentru evenimente mai restrânse.

Confortul invitaților: Suntem în permanență preocupați de confortul invitaților, oferind un salon prevăzut cu aer condiționat și sistem de încălzire, pentru a asigura o atmosferă plăcută în orice sezon. Cu o terasă generoasă de 300 mp și patru baldachine de 5/5m în jurul piscinei, locația devine perfectă pentru evenimente speciale precum botezuri, mese după cununia civilă sau zile onomastice.

Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

Sală de nunți Sibiu - pentru o nuntă perfectă

Gastronomie de excepție: Profesionalismul, experiența și pasiunea pentru gastronomie definesc oferta noastră. Bucătăria tradițională și cea internațională se întâlnesc în meniuri gustoase, pregătite de un personal cu un înalt grad de calificare. Fiecare preparat, perfect pregătit, este o artă culinară, iar servirea elegantă și sofisticată adaugă nunții dumneavoastră elementul cheie al unei experiențe de neuitat. Cu o bucătărie profesională echipată cu cele mai moderne echipamente, aducem gastronomia la un nivel superior, pentru o nuntă impecabilă. Un oficiu pentru ospătari complet utilat garantează un serviciu fluid și eficient, iar toaleta încăpătoare și modernă asigură confortul invitaților la nuntă. Garderoba este pusă la dispoziție pentru a satisface nevoile de confort ale oaspeților.

Facilități complete: Buonavista se distinge prin facilitățile sale ample, oferind peste 4000 mp de spații verzi, zone lounge, terase acoperite, un ponton pitoresc pe lac, piscină încălzită, spații de joacă pentru cei mici și terenuri de sport. Fiecare colțișor al ansamblului este gândit pentru a transforma evenimentul dumneavoastră într-o experiență completă și memorabilă.

Nunți desăvârșite: Cu o echipă experimentată în organizarea de nunți, Buonavista vă garantează că fiecare detaliu al evenimentului dumneavoastră va fi pus în valoare. De la decoruri deosebite și aranjamente florale elegante la meniuri personalizate, suntem aici pentru a transforma visele dumneavoastră în realitate. Fiecare nuntă devine o poveste desprinsă din basme, iar Buonavista este regatul în care aceste povești prind viață. Versailles nu este doar o sală de nunti; este locul unde evenimentele devin povești memorabile. Fiecare proiect este tratat cu profesionalism și pasiune, transformându-se într-un eveniment perfect. Botezuri, mese după cununia civilă sau zile onomastice devin momente speciale și unice în decorul rafinat al Buonavista.

Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

Nunta ta de vis în Sibiu

Buonavista se afirmă ca locul ideal pentru evenimente, oferind mai mult decât o sală de nunti. Este o destinație în care fiecare detaliu reflectă eleganța și pasiunea pentru organizare, garantând succesul fiecărui eveniment. Alegeți rafinamentul și experiența cu Versailles, locul unde visele devin realitate!

Calitatea și eficiența demonstrată a proiectelor noastre, implicarea și atenția la detalii, preocuparea continuă pentru modernizare și perfecționare ne-au adus cel mai important capital: încrederea clienților noștri.

Vă așteptăm să ne contactați și să ne comunicați ce putem face pentru ca și dumneavoastră să deveniți unul dintre clienții noștri fideli.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele