Termeni și condiții

Condiţii de utilizare

Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Noleggio SRL îşi rezervă dreptul de a modifica prezenta formă a termenilor şi condiţiilor fără o notificare prealabilă.

Generalităţi

SC Noleggio SRL menţine şi operează acest site (adică site-ul www.buonavista.ro) pentru prezentarea şi comercializarea serviciilor de rezervare bilete și participare la evenimente, acceptarea comenzilor pentru aceste produse și rezervărilor pentru aceste servicii sau doar pentru a lăsa vizitatorii (adică orice persoană conectată la internet) să studieze oferta noastră.

Datele de identificare:

SC Noleggio SRL
Cod fiscal: 23081705; J32/66/2008
Adresa: str. Arțarului, nr. 4, Sibiu, România
Tel/Fax: 0733 947 286
Email: office@buonavista.ro
Website: www.buonavista.ro

Drepturi de proprietate intelectuală

Conţinutul buonavista.ro este proprietatea Noleggio SRL, a colaboratorilor și furnizorilor săi, şi este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe. Folosirea fără acordul prealabil a oricăror din elementele constitutive ale conţinutului buonavista.ro se pedepseşte conform legislației în vigoare.

Denumirea, sigla și elementele care descriu denumirea sunt mărci înregistrate şi protejate conform legislației privind proprietatea intelectuală și industrială.

Am fost foarte atenţi în selectarea materialelor care apar pe site-ul buonavista.ro. Dacă totuşi aveţi motive să consideraţi că s-au încălcat drepturile de autor pe care le aveţi vizavi de conţinutul site-ului buonavista.ro, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email: office@buonavista.ro.

Monitorizăm permanent internet-ul, ofertele altor companii, presa şi alte surse de informaţie. În cazul în care vom considera că cineva, fie persoană fizică sau juridică, a încălcat drepturile de autor pe care le avem asupra conţinutului site-ului buonavista.ro, atunci vom acţiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoană sau societate.

Informațiile de orice fel și datele de prezentare pentru serviciile și produsele incluse pe buonavista.ro au caracter informativ. În cazul în care vreo informație sau vreun articol intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință acest fapt la adresa office@buonavista.ro.

Responsabilitatea pentru conți­nutul fiecărui articol publicat, conform legislației în vigoare, revine exclusiv autorilor.

Noleggio SRL își rezerva dreptul de a șterge/edita orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.

Accesul

Se interzice în mod expres:
– accesarea website-ului www.buonavista.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conţinutului;
– citarea conținutului de către companii sau site-uri pentru a compara sau analiza în vreun fel conţinutul website-ului buonavista.ro.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către website-ul buonavista.ro prin care conţinutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Condiţii legale

Noleggio SRL – buonavista.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.

Dispute şi conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la website-ul buonavista.ro şi orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităţilor competente. Orice conflict apărut se încercă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti. Fiind de acord cu Termenii şi Condițiile, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

Vânzarea de bilete online

Achizitionarea de bilete de la Noleggio SRL este realizata prin incheierea unui contract de vanzare la distanta (electronic) cu fiecare client final.
Toate contractele de vanzare de bilete incheiate de Noleggio SRL cu clientii finali sunt încheiate întotdeauna numai in numele si pe seama organizatorilor. Toate contractele de vanzare de bilete incheiate de Noleggio SRL cu clientii finali sunt contracte care privesc activitati de agreement, pentru care se prevede o data sau perioada de executare specifica si pentru care prestarea serviciilor a inceput inainte de achizitionarea biletelor de catre clientii finali, indiferent de obiectul evenimentului (sportiv, artistic, muzical, cultural etc.).

Incheierea contractelor de vanzare bilete se realizeaza prin intermediul siteului www.buonavista.ro, pe baza comenzilor si a optiunilor oferite de sistemul electronic de distributie Buonavista. Contractele se considera incheiate numai pe baza confirmarii comenzii de catre Noleggio SRL, dupa achitarea pretului biletelor, astfel cum acesta este indicat de sistemul electronic.

Pentru comenzile prin Internet, urmatorii pasi trebuie urmati:

Pasul 1 – selectarea evenimentului si a biletelor din categoriile de bilete disponibile.

In momentul in care decideti sa comandati bilete, va rugam accesati butonul “Bilete”, corespunzator evenimentului dorit, dupa care va vom indica pasii necesari finalizarii comenzii dumneavoastra. Comanda dumneavoastra va fi procesata dupa ce ati parcurs toti pasii corespunzatori, accesand butonul “plaseaza comanda”.

Pasul 2 – cosul de cumparaturi – selectarea metodei de plata si introducerea datelor personale

In fereastra principala, veti putea vedea metodele de plata disponibile. Va rugam accesati metoda agreata pentru a obtine mai multe informatii. In cazul in care mentionati o adresa de facturare (aceasta trebuie sa fie diferita de adresa de livrare- exemplu: factura pe firma), va rugam bifati casuta corespunzatoare, iar adresa va fi specificata in pasul urmator. Pentru a confirma alegerea dumneavoastra va rugam accesati butonul aflat la baza metodei de plata alese. In cazul in care ati specificat deja o adresa (de facturare sau de livrare), aceasta va fi afisata si o veti putea alege. Accesati adresa pentru a putea completa campurile de mai jos si confirmati cu butonul de mai jos. In cazul in care ati decis si nu doriti o adresa de livrare, va rugam accesati optiunea „pasul urmator“pentru a continua. Ca intr-un supermarket real, puteti colecta diferite articole in cosul dumneavoastra de cumparaturi inainte de a merge la casa pentru a plati pentru toate. Orice obiect poate fi scos individual din cosul de cumparaturi in orice moment. Puteti accesa cosul de cumparaturi de oriunde apasand pe simbolul “cos de cumparaturi” care se afla sus pe fiecare pagina. Aveti si posibilitatea de a vedea numarul de bilete rezervate si suma de plata in bara de status. Odata ce v-ati hotarat asupra articolelor din cosul de cumparaturi, va rugam apasati butonul „continua catre checkout”

Pasul 3 – informatii privind plata, adresa de facturare optionala, sumarul datelor, controlul final, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii

In fereastra principala, veti putea vedea metodele de plata disponibile. Va rugam accesati metoda agreata pentru a obtine mai multe informatii. In cazul in care mentionati o adresa de facturare (aceasta trebuie sa fie diferita de adresa de livrare – exemplu: factura pe firma), va rugam bifati casuta corespunzatoare, iar adresa va fi specificata in pasul urmator. Pentru a confirma alegerea dumneavoastra va rugam accesati butonul aflat la baza metodei de plata alese. In cazul in care ati specificat deja o adresa (de facturare sau de livrare), aceasta va fi afisata si o veti putea alege. Accesati adresa pentru a putea completa campurile de mai jos si confirmati cu butonul de mai jos. In cazul in care ati decis si nu doriti o adresa de livrare, va rugam accesati optiunea „pasul urmator“ pentru a continua. Aici va aparea din nou cuprinsul complet al comenzii dumneavoastra si modalitatea de plata incluzand taxe de livrare, date personale si adresa de livrare, modalitatea de livrare si modalitatea de plata. Va rugam verificati cu atentie aceste date. Pentru a finaliza comanda, apasati pe “Plaseaza comanda”. Cu acest pas comanda va fi inregistrata si suma de plata va fi retrasa din contul dumneavoastra

Pasul 4 – confirmarea comenzii de catre Buonavista.ro. Acum veti primi un mesaj prin care sunteti informat ca a fost inregistrata cu succes comanda dumneavoastra. In urmatoarele minute veti primi un email de confirmare a comenzii dumneavoastra cu un numar de comanda. Puteti imprima aceste date imediat apasand pe simbolul de imprimare.

Dreptul de retragere

Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate.

Clientii finali nu au drept de retragere din contractul de vanzare prin care au achizitionat bilete de la Buonavista.ro, având în vedere dispozițiile art.16 alin.1 lit.a si lit.l) din OUG nr.34/2014, prin care au fost implementate dispozitiile art.16 (1) din Directiva nr.2011/83/UE din 25.10.2011 privind drepturile consumatorilor. III.3. Prin incheierea contractului de vanzare bilete, clientul achizitioneaza si servicii de intermediere, administrare comanda, precum si servicii conexe acestora (exemplu: transport si livrare bilete, etc.). Toate aceste servicii sunt exceptate de la aplicarea dreptului de retragere, conform art.16 alin.1 lit.a) din OUG nr.34/2014, avand in vedere faptul ca prin comanda si plata efectuata, clientul isi exprima in mod expres acordul in legatura cu inceperea executarii serviciilor de intermediere, administrare comanda si servicii conexe acestora, fiind constient ca prin finalizarea comenzii isi va pierde dreptul de retragere ca urmare a executarii complete a contractului de vanzare de catre Buonavista.ro si a prestarii integrale a tuturor serviciilor.

Prezentele clauze se aplica si in cazul existentei unui caz de forta majora.

Plata

Biletele / rezervările la evenimentele Buonavista care au fost achiziționate online pot fi platite doar prin card de debit sau de credit. Fiecare bilet este valid numai dupa ce plata integrala a fost efectuata.

Puteti plati contravaloarea biletelor introducand datele cardului dumneavoastra VISA sau EURO/MASTERCARD. Cand executati plati cu cardul de credit trebuie sa prezentati un act de identitate (buletin sau pasaport) la ridicarea biletelor de la locul evenimentului. Buonavista.ro isi rezerva dreptul de a cere verificarea documentelor respective si de a anula tranzactia in cazul in care nu le puteti prezenta sau nu doriti sa le prezentati pentru verificare. Debitul va fi extras de pe cardul dumneavoastra (pentru securitatea dumneavoastra, datele de pe card se vor inregistra doar la sfarsitul tranzactiei, datele nu vor fi salvate, ci trimise direct catre providerul de plati). Pentru platile cu cardul beneficiarul tranzactiei este S.C. Noleggio SRL, iar operatorii de plăți sunt companiile Stripe și EuPlătesc. Puteți alege operatorul de plăți dorit la plasarea comenzii.

Anulări, modificări, returnări

În cazul în care un eveniment este anulat, amânat, reprogramat, sau programul evenimentului este modificat (ora/program artistic/etc.) sau locul de desfasurare a evenimentului este schimbat, organizatorul este singurul responsabil de a decide dacă biletele pot fi returnate, rambursate sau schimbate.

 

 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele