Termeni și condiții

Condiţii de utilizare

Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Noleggio SRL îşi rezervă dreptul de a modifica prezenta formă a termenilor şi condiţiilor fără o notificare prealabilă.

Generalităţi

SC Noblesse Boutique SRL menţine şi operează acest site (adică site-ul www.buonavista.ro) pentru prezentarea şi comercializarea serviciilor de rezervare bilete și participare la evenimente, acceptarea comenzilor pentru aceste produse și rezervărilor pentru aceste servicii sau doar pentru a lăsa vizitatorii (adică orice persoană conectată la internet) să studieze oferta noastră.

Datele de identificare:

SC Noleggio SRL
Cod fiscal: 23081705; J32/66/2008
Adresa: str. Arțarului, nr. 4, Sibiu, România
Tel/Fax: 0733 947 286
Email: office@buonavista.ro
Website: www.buonavista.ro

Drepturi de proprietate intelectuală

Conţinutul buonavista.ro este proprietatea Noleggio SRL, a colaboratorilor și furnizorilor săi, şi este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe. Folosirea fără acordul prealabil a oricăror din elementele constitutive ale conţinutului buonavista.ro se pedepseşte conform legislației în vigoare.

Denumirea, sigla și elementele care descriu denumirea sunt mărci înregistrate şi protejate conform legislației privind proprietatea intelectuală și industrială.

Am fost foarte atenţi în selectarea materialelor care apar pe site-ul buonavista.ro. Dacă totuşi aveţi motive să consideraţi că s-au încălcat drepturile de autor pe care le aveţi vizavi de conţinutul site-ului buonavista.ro, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email: office@buonavista.ro.

Monitorizăm permanent internet-ul, ofertele altor companii, presa şi alte surse de informaţie. În cazul în care vom considera că cineva, fie persoană fizică sau juridică, a încălcat drepturile de autor pe care le avem asupra conţinutului site-ului buonavista.ro, atunci vom acţiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoană sau societate.

Informațiile de orice fel și datele de prezentare pentru serviciile și produsele incluse pe buonavista.ro au caracter informativ. În cazul în care vreo informație sau vreun articol intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință acest fapt la adresa office@buonavista.ro.

Responsabilitatea pentru conți­nutul fiecărui articol publicat, conform legislației în vigoare, revine exclusiv autorilor.

Noblesse Boutique își rezerva dreptul de a șterge/edita orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.

Accesul

Se interzice în mod expres:
– accesarea website-ului www.buonavista.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conţinutului;
– citarea conținutului de către companii sau site-uri pentru a compara sau analiza în vreun fel conţinutul website-ului buonavista.ro.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către website-ul buonavista.ro prin care conţinutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Condiţii legale

Noleggio SRL – buonavista.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.

Dispute şi conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la website-ul noblessehotel.ro şi orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităţilor competente. Orice conflict apărut se încercă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti. Fiind de acord cu Termenii şi Condițiile, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele