Piscinã Sibiu

Din luna iulie, Buonavista Catering & Banqueting vine in intampinarea clientilor cu inca o noutate absoluta pentru Sibiu: piscina incalzita. Suntem încântați să vă oferim o oază de relaxare și distracție în inima Sibiului, unde vă puteți bucura de o experiență răcoritoare și revitalizantă într-un mediu prietenos și elegant.

Piscina noastră încălzită este locul ideal pentru a scăpa de agitația cotidiană și a vă răsfăța într-o atmosferă plină de confort și frumusețe. Cu temperatură reglată și îngrijire impecabilă, vă oferim un spațiu liniștit și relaxant, unde vă puteți bucura de momente prețioase alături de cei dragi sau de o zi specială de răsfăț personal.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei scurte pauze pentru a vă răcori în timpul zilelor toride de vară sau doriți să vă destindeți după o zi plină de activități, piscina noastră încălzită vă oferă un refugiu perfect. Apa caldă și limpede vă va îmbrățișa trupul și vă va relaxa mintea, creând un sentiment de bine și de eliberare a stresului acumulat.

Nu este doar un loc minunat pentru a vă răsfăța, ci și un decor impresionant pentru evenimentele dvs. speciale. Fie că doriți să organizați o petrecere de nuntă, o aniversare sau o întâlnire de afaceri, piscina noastră încălzită adaugă o notă de eleganță și farmec evenimentului dumneavoastră. Puteți savura băuturi răcoritoare la marginea piscinei, bucurați-vă de un meniu delicios sau petreceți momente romantice sub cerul înstelat.

Tarife piscina

- șezlong + umbrelă incluse în preț -
Intrare adulți

50 RON

Intrare adulți (după ora 16.00)

30 RON

Intrare copii (3-5 ani)

35 RON

Intrare copii (3-5 ani după ora 16.00)

20 RON

Intrare copii (sub 3 ani)

GRATIS

Intrare pensionari / studenți

35 RON

Abonament pensionari / studenți

300 RON

Abonament adult

350 RON

Abonament familie (3-4 membri)

500 RON

Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

Meniu piscina

Echipa noastră dedicată și experimentată se asigură că toate aspectele legate de piscină și facilitățile aferente sunt în cea mai bună stare și vă oferă un serviciu impecabil. Fie că sunteți oaspetele nostru în timpul șederii dvs. în Sibiu sau doriți să organizați un eveniment de neuitat, suntem aici pentru a vă oferi o experiență de lux și a vă depăși așteptările. Indiferent de ocazie, vă promitem că veți trăi momente de relaxare, distracție și frumusețe într-un mediu plin de rafinament și confort.

Adancimea piscinei este de 1,40 m, respectiv 1,10 m.

Loc de joacã si petreceri aniversare pentru copii

Dacă sunteți în căutarea unui loc de joacă pentru cei mici, pentru o după-amiază relaxantă pentru părinți și plină de distracție pentru copii, sau doriți să sărbătoriți o aniversare cu prietenii și familia, din 1 iulie Versailles este alegerea perfectă. Locul de joacă din cadrul complexului și serviciile noastre de organizare a petrecerilor aniversare pentru copii vă vor îndeplini toate așteptările.

Regulament piscinã

 1. Prezentul regulament în vigoare este stabilit pentru desfăşurarea normală a activităţilor clienţilor piscinei din cadrul centrului de evenimente Versailles, pentru ocrotirea sănătăţii lor, pentru asigurarea confortului acestora, precum şi în scopul respectării ordinii şi curăţeniei din cadrul centrului de evenimente Versailles.
 2. Cunoaşterea, insuşirea şi respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toate persoanele care frecventează din cadrul centrului de evenimente Versailles. Prin plata tarifului de acces sau prin achiziţionarea abonamentului Silver sau Gold, certificaţi respectarea cu stricteţe a prezentului regulament.
 3. Programul de funcţionare este de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 20:00, ora de intrare a ultimului client, cu excepţia cazurilor în care în cadrul complexului Versailles se desfăşoară evenimente private. În afara orelor de program accesul în incinta clubului este strict interzis.
 4. În cazul unor condiţii atmosferice extreme, care pot pune în pericol sănătatea vizitatorilor, conducerea poate lua decizia de a închide piscina pe o perioadă nedeterminată, fără despăgubirea clienţilor.
 5. Pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de programul de funcţionare sau a cazurilor de supraaglomerare a piscinei, conducerea Buonavista solicită rezervarea în prealabil a şezlongurilor, prin apel telefonic la numărul : 0733947287. Accesul la piscină se face în limita locurilor disponibile, maxim egal cu numărul şezlongurilor din locaţie, la care se adaugă locurile la baldachine.
 6. Tarifele practicate se găsesc doar pe materialele promoţionale ale locatiei, pe site-ul oficial buonavista.ro sau pe pagina oficială de Facebook.
 7. Complexul este monitorizat video în zonele legal permise.
 8. Accesul în incinta se face prin plata taxei de intrare. Confirmarea plăţii tarifului pentru accesul la piscină se demonstrează prin bonul fiscal primit la recepţie.
 9. Accesul la petrecerile marca Buonavista au un tarif special şi se consideră separat de accesul propriu-zis la piscină.
 10. Accesul în incinta locatiei se poate face şi prin achiziţionarea unui abonament ce oferă statutul de membru VIP Silver sau VIP Gold; Membrii VIP Silver obţin acces nelimitat la piscină în sezonul 2023, de luni pănă vineri, în conformitate cu programul de funcţionare şezlong contracost.
 11. Membrii VIP Gold obţin acces nelimitat la piscină în sezonul 2023, de luni până vineri, în conformitate cu programul de funcţionare, şezlong şi prosop, contracost.
 12. Clienţii care au achiziţionat unul dintre cardurile de membru VIP Silver sau Gold, reprezentând abonament la piscina, sunt rugaţi să poate permanent asupra lor cardul cu serie unică, atunci când doresc să frecventeze piscina;
 13. Conducerea îşi rezervă dreptul de a modifica tarifele existente.
 14. Conducerea îşi rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut vreodată abonamentul anulat, din motive de comportament inadecvat.
 15. Orice sesizare sau reclamaţie din partea clienţilor va fi transmisă conducerii prin email la adresa office@buonavista.ro, prin telefon la numărul 0733947287 sau direct către managerul de piscină.
 16. Plata pentru servicii se realizează numai la barul instalat în zona piscinei, dotat cu casă de marcat.
 17. Plata se încasează sub formă de numerar sau prin card bancar.
 18. Este interzis accesul cu produse alimentare şi băuturi din afara complexului.
 19. Este interzis accesul cu animale de companie în incinta complexului.
 20. Este interzis accesul cu arme în incinta complexului.
 21. Este interzis consumul băuturilor alcoolice şi al alimentelor de orice fel, în bazin sau în jurul bazinului.
 22. Se interzice cu desăvârşire urinarea în apa piscinei. Reactivii din apă vor indica persoana responsabilă de acest lucru şi acesteia i se va imputa schimbarea apei din piscină precum şi despăgubirea celorlalţi clienţi prezenţi la piscină.
 23. Se interzice accesul în incinta complexului cu gumă de mestecat.
 24. Pentru persoanele cu părul lung se recomandă folosirea căştilor.
 25. Este interzisă folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, a gesturilor indecente, violente, cât şi un comportament care să afecteze confortul şi integritatea fizică a clienţilor şi a personalului locatiei.
 26. Este interzisă purtarea ceasurilor, ochelarilor sau bijuteriilor în timpul folosirii piscinei.
 27. Este interzisă aruncarea de obiecte în piscină.
 28. Este interzisă plasarea pe căile de acces a oricăror tipuri de obiecte.
 29. Este interzisă filmarea sau fotografierea fără o convenţie specială cu managementul clubului.
 30. Este interzis accesul în piscină, persoanelor care prezintă una sau mai multe afecţiuni din cele enumerate: alergii cunoscute la clor şi compuşii lui, boli alergice, altele decât cele la clor, conjunctivită sau cheratită cronică, boli cronice ale căilor respiratorii superioare, bronhopneumopatii cronice inclusiv astm bronşic, dermatoze sau alte boli ale pielii, anemie, epilepsie, afecţiuni psihice, afecţiuni neurologice, boli infecto-contagioase în evoluţie (inclusiv strare de purtător pănă la sterilizare), tuberculoză, salmonella, vibrio, hepatită A, plăgi deschise.
 31. Afecţiunile de sănătate ascunse, nedeclarate, exonerează Buonavista de orice responsabilitate.
 32. Conducerea îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea clienţilor sub influenţa alcoolului, medicamentelor sau a drogurilor.
 33. Înainte de a folosi piscina, clienţii sunt obligaţi să treacă de filtrul de igienă; accesul în piscină se va face după efectuarea în prealabil a unui duş pentru înlăturarea substanţelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpiraţie).
 34. Pentru utilizarea piscinei folosiţi echipamentul specific. Se interzice nuditatea şi orice atitudine indecentă. Nu este permisă intrarea în apă în ţinută de stradă. Persoanele care nu respectă această regulă vor fi evacuate din piscină.
 35. Nu sunt premise săriturile de pe marginea piscinei, de pe scări şi jocul cu mingea.
 36. Se interzice alergatul în jurul piscinei. Podeaua poate fi alunecoasă şi pot apărea riscruri de accidentare.
 37. Se interzice împingerea în apă a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Conducerea nu îşi asumă răspunderea unor eventuale accidentări.
 38. Scufundările neasistate nu sunt recomandate.
 39. Le este interzis clienţilor să aducă sticle, recipiente sau alte obiecte casante în apropierea piscinei.
 40. Copiii sub 12 ani trebuie să fie obligatoriu însoţiţi şi supravegheaţi în permanenţă de un adult.
 41. Copiii în vărstă de până la 3 ani vor purta obligatoriu, la intrarea în apă, scutece speciale pentru piscină şi vor fi atent supravegheaţi de un adult.
 42. Ieşirea din piscină se face numai pe scară, pentru a evita eventualele alunecări sau accidentări ce pot produce vătămări corporale.
 43. Pentru plajă vă recomandăm zona special amenajată. Vă rugam să nu mutaţi şezlongurile şi umbrelele şi să respectaţi amplasarea acestora în zonele de plajă.
 44. În incinta complexului este obligatorie păstrarea curăţeniei şi respectarea normelor igienico-sanitare.
 45. Vă rugăm să respectaţi personalul şi să nu deterioraţi bunurile complexului: mobilierul, aparatura, instalaţiile igienico-sanitare. Deteriorarea bunurilor complexului atrage după sine imputarea acestora, persoanelor care au cauzat acest lucru.
 46. În cazul producerii de pagube sau exploatarea defectuasă a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsă.
 47. Refuzul de a suporta contravaloarea pagubelor de orice natura produse prin utilizarea defectuoasă, producerea de distrugeri a dotărilor, echipamentelor, spaţiilor sau oricăror alte bunuri puse la dispoziţie, atrage consecinţele prevăzute de reglementările legale în vigoare.
 48. Orice litigiu sau neînţelegere va fi rezolvată pe cale amiabilă între părţi, iar în cazul nerezolvării acestora, litigiile vor fi soluţionate în instanţă.
 49. Clubul nu îşi asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate în incinta piscinei.
 50. Depozitarea deşeurilor se face doar în locurile special amenajate.
 51. În cazul încalcării obligațiilor asumate la momentul accesului în cadrul piscinei încălzite atât prin plata tarifului de acces în cadrul locatiei cât și prin achiziţionarea, cu titlu oneros sau gratuit, a abonamentului Silver sau Gold, obligații cuprinse cu titlu general, nelimitativ, in prezentului Regulament, societatea care administrareaza centrul de evenimente Versailles are dreptul exclusiv si irevocabil, la propria sa apreciere, de a anula abonamentul sau tichetul de intrare al persoanei/persoanelor respective precum şi de a interzice accesul acestora în incinta piscinei, fără ca prin aceasta sa fie obligata la plata vreunor despagubiri, de nicio natura, persoanei/persoanelor care nu mai au, in aceste circumstanțe, dreptul de acces in incinta centrului de evenimente Versailles.
Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

Calitatea și eficiența demonstrată a proiectelor noastre, implicarea și atenția la detalii, preocuparea continuă pentru modernizare și perfecționare ne-au adus cel mai important capital: încrederea clienților noștri.

Vă așteptăm să ne contactați și să ne comunicați ce putem face pentru ca și dumneavoastră să deveniți unul dintre clienții noștri fideli.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golVezi evenimentele