Evenimente în aer liber

Descoperă libertatea unui eveniment reușit în aer liber

Bucură-te de momente de neuitat în mijlocul naturii la Buonavista, centrul dinamic din Sibiu dedicat evenimentelor în aer liber. Cu o capacitate impresionantă de până la 1500 de persoane, trei locații distincte complet echipate, spații verzi încântătoare, zone lounge relaxante, terase acoperite, spații de joacă și terenuri de sport, ponton și piscină, Buonavista este locul ideal pentru orice eveniment în aer liber, oferind o gamă variată de posibilități pentru a transforma fiecare ocazie într-un moment memorabil.

Botezuri în aer liber

Experimentează magia unui botez desfășurat în mijlocul naturii, într-un decor fermecător de la Buonavista. Spații verzi îmbietoare, piscină exterioară și terase acoperite pentru a crea o atmosferă relaxantă și autentică.

Concerte și evenimente culturale

Buonavista oferă un cadru perfect pentru evenimente culturale, concerte și training-uri în aer liber. Ecrane LED uriașe și echipamente audio/video de calitate pentru o experiență vizuală și auditivă de excepție.

Nunți în aer liber

Transformă-ți ziua specială într-un eveniment de basm în mijlocul naturii la Buonavista. Ponton acoperit, terase romantice și o piscină înconjurată de verdeață pentru o nuntă memorabilă.

Petreceri private și zile de naștere

Organizează petreceri private și zile de naștere pline de bucurie și distracție în aer liber. Zone lounge, scenă și facilități de live cooking pentru a satisface gusturile fiecărui invitat.
Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

Spațiul ideal pentru evenimente memorabile în aer liber în Sibiu

Versailles se distinge prin echipa sa profesionistă dedicată, care asigură fiecărui eveniment o atenție specială. Fiecare locație are propria bucătărie, parcări generoase, toalete moderne, terase și facilități de live cooking. Echipamentele audio/video de ultimă generație completează experiența, asigurându-se că fiecare moment este captivant și memorabil.

Oferim, de asemenea, servicii complete de catering personalizat, organizare de evenimente și opțiuni de închiriere logistică pentru a asigura o experiență completă și fără griji pentru oaspeții tăi.

Descoperă libertatea și versatilitatea evenimentelor în aer liber la Versailles, unde fiecare detaliu contează și fiecare ocazie devine unică.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele