Restaurant Versailles

Echipa noastră vine în întâmpinarea clienților săi prin soluții creative, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea si satisfacerea tuturor necesitatilor. Locaţia este concepută ca fiind un centru ce acoperă posibilitatea organizării oricărui tip de eveniment.

Versailles este amplasat la doar un kilometru de Muzeul Civilizației Populare Astra, pe drumul către Cisnădioara, şi se întinde pe o suprafață de peste 20.000 mp. Dispune de trei locații pentru evenimente: de maxim 1500 persoane, 150 persoane, respectiv 50 persoane; peste 4000 mp spații verzi, zone lounge, terase acoperite, ponton pe lac, piscină încălzită, spații de joacă pentru copii și terenuri de sport.

Locaţia dispune de o bucătărie profesională, de un oficiu pentru ospătari complet utilat, de o toaletă încăpătoare şi modernă, garderobă iar salonul dispune de aer condiţionat şi căldură.

Terasa de 300 mp cat si cele patru baldachine de 5/5m din jurul piscinei pot gazdui evenimente deosebite din viata dumneavoastra cum ar fi botezul copilului dumneavoastra, masa dupa cununia civila sau poate chiar o zi onomastica.

Profesionalismul, experiența și pasiunea pentru gastronomie ne permit să vă propunem meniuri gustoase din bucătăria tradițională și din cea internațională, servite de un personal cu un înalt grad de calificare, ce garantează un serviciu elegant, sofisticat și impecabil, în care fiecare proiect se transformă într-un eveniment perfect.

Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

Calitatea și eficiența demonstrată a proiectelor noastre, implicarea și atenția la detalii, preocuparea continuă pentru modernizare și perfecționare ne-au adus cel mai important capital: încrederea clienților noștri.

Vă așteptăm să ne contactați și să ne comunicați ce putem face pentru ca și dumneavoastră să deveniți unul dintre clienții noștri fideli.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele