Restaurant Versailles

Echipa noastră vine în întâmpinarea clienților săi prin soluții creative, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea si satisfacerea tuturor necesitatilor. Locaţia este concepută ca fiind un centru ce acoperă posibilitatea organizării oricărui tip de eveniment.

Versailles este amplasat la doar un kilometru de Muzeul Civilizației Populare Astra, pe drumul către Cisnădioara, şi se întinde pe o suprafață de peste 20.000 mp. Dispune de trei locații pentru evenimente: de maxim 1500 persoane, 150 persoane, respectiv 50 persoane; peste 4000 mp spații verzi, zone lounge, terase acoperite, ponton pe lac, piscină încălzită, spații de joacă pentru copii și terenuri de sport.

Descoperă eleganța și rafinamentul la Versailles, locația perfectă pentru evenimentele tale în Sibiu

Bucură-te de momente memorabile într-un cadru desprins din povești la Versailles, centrul de evenimente amplasat în pitorescul Sibiu, la doar un kilometru de Muzeul Civilizației Populare Astra, pe drumul către Cisnădioara. Versailles se întinde pe o suprafață de peste 20.000 mp, oferind trei locații distincte și fermecătoare pentru a da viață oricărui tip de eveniment.

La Piscinã

 • Capacitate maximă de 1500 de persoane, ideală pentru nunți grandioase, petreceri extravagante și evenimente corporate spectaculoase.
 • Piscină exterioară pentru un plus de rafinament și prospețime în zilele călduroase.
 • Echipamente complete, inclusiv sisteme audio/video, proiector, ecran LED uriaș, asigurând o experiență vizuală de neuitat.

La Ponton

 • O sală cochetă potrivită pentru evenimente private, zile de naștere, evenimente business și corporate, cu o capacitate de până la 150 de persoane.
 • Ponton acoperit în aer liber pentru momente romantice și acces facil la piscină.
 • Complet echipată cu sisteme audio/video, proiector, ecran LED etc.

La Salon

 • O locație intimă pentru evenimente restrânse, cu o capacitate de maxim 50 de persoane.
 • Terasă acoperită, spații de joacă pentru copii și o terasă generoasă de 250 mp, perfectă pentru petreceri private și evenimente exclusive.
 • Complet echipată cu sisteme audio/video, proiector, ecran LED etc.

Toate cele trei locații (La Piscină, La Ponton și La Salon) oferă independență logistică deplină, asigurându-se că fiecare eveniment beneficiază de atenția și resursele necesare. Fiecare din locații are propria echipă dedicată full-time, bucătărie separată, parcare, toalete moderne, terase acoperite și live cooking separate.

Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

În total, Versailles își deschide grădinile magice pe o suprafață de peste 4000 mp, oferind spații verzi încântătoare, zone lounge relaxante, terase acoperite, un ponton romantic pe lac, o piscină încălzită pentru atmosferă relaxantă, spații de joacă pentru cei mici și terenuri de sport pentru cei dornici de distracție activă.

Versailles devine astfel destinația ideală pentru orice eveniment, de la nunți de poveste la petreceri private și evenimente corporate, oferind un cadru de neuitat, îmbinând eleganța și rafinamentul cu facilități moderne și natura împrejurătoare pitorească. Crează-ți evenimentul tău, exact așa cum vrei, la Versailles – locul în care fiecare detaliu devine parte dintr-o poveste perfectă.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golVezi evenimentele