BCR Sibiu Open // Tenis Club Pamira

Tenis Club Pamira anunță organizarea celei de a XII-a ediții a turneului internațional de tenis ATP Challenger – BCR Sibiu Open. La Sibiu are loc cel mai important turneu de tenis masculin din Circuitul ATP Challenger din România, cu premii totale în valoare de 75.000 Euro

✨ Peste 15 jucători de tenis vin de la US Open direct la Sibiu pentru cel mai important turneu de tenis masculin din România, BCR Sibiu Open.
✨ Haide și tu între 17 și 24 septembrie la Tenis Club Pamira să vezi jucători de legendă din circuitul ATP într-un spectacol de tenis total.
✨ Marea finală a turneului are loc duminică, 24 septembrie, de la ora 15.

❤️ Pentru că ne dorim ca toți iubitorii sportului să aibă acces la partide de calitate, să vadă pe viu jucători remarcabili, intrarea la partidele din cadrul turneului ATP Challenger BCR SIBIU OPEN va fi gratuită până în fazele finale ale competiției.

⚡ Biletele pentru ultimele două zile de competiție, 23 septembrie – semifinalele turneului de simplu și finala de dublu și 24 septembrie – marea finală BCR SIBIU OPEN costă câte 50 de lei și pot fi achiziționate de la recepția Tenis Club Pamira – str. Calea Șurii Mici nr. 39.

🗺️ Tenis Club Pamira – str. Calea Șurii Mici nr. 39
📅 16 – 24 septembrie 2023
🎾 Facebook: /SibiuOpen
  • Data : 17 septembrie 2023 - 24 septembrie 2023
  • Locație : Tenis Club Pamira, Calea Șurii Mici, nr. 36 - Sibiu
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele