Duathlon Challenge

Duathlon Challenge 2023

Pe 1 octombrie 2023 are loc ediția aniversară cu numărul 10 a 𝘿𝙪𝙖𝙩𝙝𝙡𝙤𝙣 𝘾𝙝𝙖𝙡𝙡𝙚𝙣𝙜𝙚 𝙥𝙤𝙬𝙚𝙧𝙚𝙙 𝙗𝙮 𝘽𝙪𝙤𝙣𝙖𝙫𝙞𝙨𝙩𝙖! 🎉

Și fiindcă facem 10 anișori anul acesta, am pregătit, pe lângă probele tradiționale, alte două noi probe pentru persoanele cu dizabilități:

✨ Duatlon individual (alergare + bicicleta + alergare), pe asfalt exclusiv, presupune parcurgerea următoarelor distanțe: 5 km alergare în Muzeul Satului urmați de 20 km cu bicicleta (2 bucle a cate 10 km Sibiu – Rasinari pe DJ 106 A, soseaua fiind închisă circulației autoturismelor) şi, la final, 2 km alergare în Muzeul Satului.
✨ Duatlon ștafetă (alergare + bicicleta + alergare), pe asfalt exclusiv, presupune parcurgerea acelorași distante: 5 km alergare, urmați de 20 km cu bicicleta + 2 km alergare în echipă: un alergator aleargă 5 km, apoi preda ștafeta biciclistului, iar apoi biciclistul îi predă ștafeta din nou alergatorului.
✨ Duathlon family, pe asfalt exclusiv , o cursa distinctă pentru copiii între 6 și 14 ani care presupune parcurgerea unui traseu de 10 km Muzeul Satului – Rasinari si retur, pe DJ 106 A, soseaua fiind închisă circulației autoturismelor, de către un părinte + un copil, ambii pe bicicletă, stimulând în acest fel practicarea sportului în familie.
✨ PARALIMPIC HANDBIKE 10 km– ciclism de șosea pentru persoanele cu dizabilități, care vor folosi handbak-uri, pe distanța de 10 km, Sibiu – Rasinari pe DJ 106 A, șoseaua fiind închisă circulației autoturismelor.
✨ PARALIMPIC HANDBIKE 20 km– ciclism de șosea pentru persoanele cu dizabilități, care vor folosi handbak-uri, pe distanța de 20 km, 2 bucle Sibiu – Rasinari pe DJ 106 A, șoseaua fiind închisă circulației autoturismelor.

❗️ FOARTE IMPORTANT: Sportivii care vor concura la cursa PARALIMPIC HANDBIKE 10 KM vor putea folosi doar handbike-uri normale, NU si cele de profesioniști (pe care se stă în poziție orizontală). Sportivii care vor concura la cursa PARALIMPIC HANDBIKE 20 KM vor putea folosi si handbike-uri normale si cele de profesioniști (pe care se stă în poziție orizontală).

❤️ Perioada de înscriere: 10 august 2023 – 27 septembrie 2023 la orele 23:59*, sau in limita locurilor disponibile.

⚡ Înscrierile se fac exclusiv online: acceptaprovocarea.com

🗺️ Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra, Sibiu
📅 1 octombrie 2023, ora 10.00
🎾 Facebook: /event
  • Data : 1 octombrie 2023
  • Ora : 10:00 (UTC+0)
  • Locație : Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra, Sibiu
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele