Nunta la cort in Bihor

Căutați locul ideal pentru a organiza Nunta la cort in Bihor?

Buonavista Banqueting vă stă la dispoziție cu oferte personalizate, în funcție de dorințele dumneavastră, sau all-inclusive, într-o locație de vis: Versailles Weddings & Events. Un spațiu magic pentru Nunta la cort in Bihor, în care se îmbină armonios rafinamentul, eleganța și serviciile de cea mai înaltă calitate.

Nunta la cort in Bihor

Nunta la cort in Bihor

Echipa noastră vine în întâmpinarea clienților săi prin soluții creative, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea si satisfacerea tuturor necesitatilor. Locaţia este concepută ca fiind un centru ce acoperă posibilitatea organizării oricărui tip de eveniment, în special Nunta la cort in Bihor.

Versailles este amplasat la doar un kilometru de Muzeul Civilizației Populare Astra, într-un cadru mirific din inima Transilvaniei, şi se întinde pe o suprafață de peste 20.000 mp. Dispune de trei locații pentru evenimente: de maxim 1500 persoane, 150 persoane, respectiv 50 persoane; peste 4000 mp spații verzi, zone lounge, terase acoperite, ponton pe lac, piscină încălzită, spații de joacă pentru copii și terenuri de sport.

Nunta la cort in Bihor

Locaţia este ideală pentru organizarea de Nunta la cort in Bihor, dispune de o bucătărie profesională, de oficii pentru ospătari complet utilate, toalete încăpătoare şi moderne, garderobă, iar salonul dispune de aer condiţionat şi căldură.

Terasa de 300 mp si cele patru baldachine de 5/5m din jurul piscinei pot gazdui nu doar nunți, ci și alte evenimente deosebite din viata dumneavoastra: botezul copilului, masa de dupa cununia civila sau poate chiar o zi onomastica.

Profesionalismul, experiența și pasiunea pentru gastronomie ne permit să vă propunem pentru Nunta la cort in Bihor meniuri gustoase din bucătăria tradițională și din cea internațională, servite de un personal cu un înalt grad de calificare, ce garantează un serviciu elegant, sofisticat și impecabil, în care Nunta la cort in Bihor se transformă într-un eveniment perfect.

Nunta la cort in Bihor

Doriți mai multe detalii? Contactați-ne:

Calitatea și eficiența demonstrată a organizării de Nunta la cort in Bihor, implicarea și atenția la detalii, preocuparea continuă pentru modernizare și perfecționare ne-au adus cel mai important capital: încrederea clienților noștri.

Vă așteptăm să ne contactați și să ne comunicați ce putem face pentru ca și dumneavoastră să deveniți unul dintre clienții noștri fideli.

Nunta la cort in Bihor

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele