Buonavista Sibiu • Versailles Events

Previous Image
Next Image

Echipa noastra vine in intampinarea clienților sai prin soluții creative, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea și satisfacerea tuturor necesitaților.

Locaţia este concepută ca fiind un centru ce acoperă posibilitatea organizării oricărui tip de eveniment.

Este amplasată la doar un kilometru de Muzeul Civilizaţiei Populare Astra pe drumul către Cisnădioara şi se întinde pe o suprafaţă de 9600 mp, dispune de o parcare privată păzită de 2000 mp, de peste 3000 mp spaţii verzi, o zonă lounch, terasă, piscină şi de o superbă fântână arteziană.

Salonul se întinde pe o suprafaţă de 600 mp dar se poate extinde pâna la 1200 mp şi dispune de toate condiţiile necesare organizării oricărui tip de eveniment.

Locaţia dispune de o bucătărie profesională, de un oficiu pentru ospătari complet utilat, de o toaletă încăpătoare şi modernă, garderobă iar salonul dispune de aer condiţionat şi căldură.

Terasa de 300 mp cat si cele patru baldachine de 5/5m din jurul piscinei pot gazdui evenimente deosebite din viata dumneavoastra cum ar fi botezul copilului dumneavoastra, masa dupa cununia civila sau poate chiar o zi ononastica.

Profesionalitatea, experienta si pasiunea pentru gastronomie, ne permite sa va propunem meniuri gustoase din bucataria traditionala dar si din cea internationala servite de un personal cu un inalt grad de calificare, ce garanteaza un serviciu elegant, sofisticat si impecabil, in care fiecare proiect se transforma intr-un eveniment perfect.

Calitatea si eficienta demonstrata a proiectelor noastre, implicarea si atentia la detaliu, preocuparea continua pentru modernizare si perfectionare ne-au adus cel mai important capital: increderea clientilor nostri.

Va asteptam sa ne contactati si sa ne comunicati ce putem face pentru ca si dumneavoastra sa deveniti unul dintre clientii nostri fideli.

Sorry, the comment form is closed at this time.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golVezi evenimentele