Home

[pe_estro_slider id=”1″]

Bine aţi venit la Buonavista Catering Banqueting!

[hr2]

[list_num]

 • 1Evenimente şi nunţi de 500-1500 persoane
  Rafinament, cadru intim, flexibilitate in alegerea dumneavoastra, atentie pentru detaliu. Nimic nu e lasat la intamplare, intrucat totul se desfasoara intr-o colaborare exemplara, cu un program prestabilit.
 • 2Platinum Events Hall
  Eleganta, rafinata si intriganta, locatia se poate adapta oricarui eveniment important din viata dumneavoastra: nunta, botez, conferinte, prezentari de moda, coffe break, lunch, petrecere privata, cocktail, cina de gala.
 • 3Versailles Weddings Events
  Locaţia se întinde pe o suprafaţă de 4600 metri pătraţi, dispune de o parcare privată păzită de 1000 mp, de peste 2000 mp spaţii verzi, o zona lounch, o zonă tradiţională şi de o superbă fântână arteziană.

[/list_num]

[hr2]

Nunta la cort cu Buonavista Banqueting!

[hr2]

Echipa Buonavista din Sibiu vine in intampinarea clientilor sai prin solutii creative, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea si satisfacerea tuturor necesitatilor.

Asiguram servicii complete de catering (meniu, personal, set-up complet, decoratii etc.) cu bucatarie mobila si meniu pregatit la fata locului. Mancarea este proaspata, calda, dar nu reincalzita, masini frigorifice pentru bautura, conditii profesionale.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golVezi evenimentele